SUPPEN door slootjes en grachten

losse groepsactiviteit 2 uur Beschikbaar vanaf: 2019-04-29
1671 Medemblik, Nederland Medemblik

SUPPEN door slootjes en grachten

Leuk en sportief: suppen! Suppen is een activiteit waarbij je al peddelend rechtop op een supboard staat. Omdat het board is voorzien van een leash is het onmogelijk dat het board er zonder jou vandoor gaat.

Ontdek op een actieve manier de sfeervolle historische grachten van Medemblik! Beweeg je al peddelend voort en geniet van deze unieke ervaring, waarbij je werkelijk elke spier van je lichaam gebruikt.

En ben je op zoek naar de ultieme teambuilding activiteit? Kies dan voor de Bigsup, een reusachtig grote sup, waar je met maar liefst acht personen tegelijk op kunt peddelen.  De noodzaak tot samenwerken en de onvermijdelijke lol geven de teamgeest zeker een boost!

Alle deelnemers moeten een zwemdiploma hebben


INBEGREPEN

NIET INBEGREPEN
  • eventuele consumpties

Zodra je boeking definitief is, ontvang je van ons een uitgebreide omschrijving + planning van het door jou geboekte groepsuitje.

Alle groepsactiviteiten vinden plaats in en rond Medemblik. Want Medemblik heeft veel te bieden. Het verleden en heden komen er als nergens anders samen in de unieke bezienswaardigheden en musea. Hoe verdedigde Graaf Floris V van Holland het gebied tegen het gevaar van de Friezen vanaf de overkant van de Zuiderzee? En hoe werd voorkomen dat de Medemblikkers zouden verdrinken bij hoog water? Je ontdekt het in Kasteel Radboud en het Nederlands Stoommachinemuseum. En nieuwsgierig naar het ambacht van de imker en zijn bijen? Je komt het aan de weet in De Bijenstal!Ook kent Medemblik een unieke combinatie van water en natuur. Het landelijke gebied rond Medemblik- stad, biedt veel mogelijkheden om actief bezig te zijn. Zo kun je mooie tochten maken over de diverse landweggetjes of wandelen door de prachtige natuurgebieden. Ook de slootjes en meertjes bieden veel mogelijkheden. En is het na alle groepsactiviteiten tijd om gezamenlijk een hapje te eten? Ook dan zit je goed! Medemblik is rijk aan bijzondere culinaire pareltjes. Restaurants, grand-cafés en eetcafétjes die je -elk op hun eigen manier- doen watertanden. En dat in een sfeervolle entourage.

Schrijf uw ervaring

 Bel ons: 0227-608240
Please Contact Us for Price

Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

WhatsApp Stuur ons een Whatsapp