Cart

STADSWANDELING MEDEMBLIKKER MOORDSPEL

losse groepsactiviteit 3 uur Beschikbaar vanaf: 22 August 2021
1671 Medemblik, Nederland Medemblik

In het anders zo gemoedelijke havenstadje Medemblik vindt in de nacht van 24 op 25 april 1915 een moord plaats. Ondanks grondig buurtonderzoek door de politie, blijft de moord onopgelost. Als in 2019 het mogelijke moordwapen wordt opgevist uit de haven, ziet de politie voldoende aanleiding om de zaak te heropenen. Jullie groep vormt het team van rechercheurs dat belast is met de zaak. Stap voor stap komen jullie dichter bij de ontknoping van de moord.

De Medemblikker moordzaak is een historische stadswandeling met spannend moordspel gebaseerd op een waargebeurd misdrijf. Volg de route, doe de opdrachten en puzzel. Ontdek niet alleen de dader en het motief, maar óók de mooiste plekjes van Medemblik. Een onvergetelijke groepservaring!

Minimaal aantal personen: 4

Dit uitje is rechtstreeks te boeken. Klik hier https://eventmedemblik.nl/product/de-medemblikker-moordzaak/


INBEGREPEN
  • koffie of thee bij ontvangst
  • koud drankje
  • snack

NIET INBEGREPEN
  • overige consumpties

Zodra je boeking definitief is, ontvang je van ons een uitgebreide omschrijving + planning van het door jou geboekte groepsuitje.

Alle groepsactiviteiten vinden plaats in en rond Medemblik. Want Medemblik heeft veel te bieden. Het verleden en heden komen er als nergens anders samen in de unieke bezienswaardigheden en musea. Hoe verdedigde Graaf Floris V van Holland het gebied tegen het gevaar van de Friezen vanaf de overkant van de Zuiderzee? En hoe werd voorkomen dat de Medemblikkers zouden verdrinken bij hoog water? Je ontdekt het in Kasteel Radboud en het Nederlands Stoommachinemuseum. En nieuwsgierig naar het ambacht van de imker en zijn bijen? Je komt het aan de weet in De Bijenstal! Ook kent Medemblik een unieke combinatie van water en natuur. Het landelijke gebied rond Medemblik- stad, biedt veel mogelijkheden om actief bezig te zijn. Zo kun je mooie tochten maken over de diverse landweggetjes of wandelen door de prachtige natuurgebieden. Ook de slootjes en meertjes bieden veel mogelijkheden. En is het na alle groepsactiviteiten tijd om gezamenlijk een hapje te eten? Ook dan zit je goed! Medemblik is rijk aan bijzondere culinaire pareltjes. Restaurants, grand-cafés en eetcafétjes die je -elk op hun eigen manier- doen watertanden. En dat in een sfeervolle entourage.

Schrijf uw ervaring

 Bel ons: 0227-608240
p.p. € 14,95 Vanaf € 14,95 /person

(Selecteer datum voordat u personen selecteert)

Out of stock

× € 14,95 = € 14,95

Exceed the maximum number of people for this tour. The number of seats available is 10

OF

Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

    WhatsApp Stuur ons een Whatsapp