Cart

AVONTUURLIJK ZEILEN op het IJsselmeer

losse groepsactiviteit 4 uur Beschikbaar vanaf: 22 September 2020
1671 Medemblik, Nederland Medemblik

 

Geniet van een prachtige zeiltocht over het IJsselmeer en ervaar de sfeer van vroeger met het comfort van nu. Het authentieke dwars getuigde zeilschip laat de Gouden Eeuw en de VOC tot leven komen!

Liefhebbers kunnen onder begeleiding van een professionele crew helpen met het hijsen van de zeilen en het bepalen van de koers. Ook zijn er heerlijke zitplaatsen en loungekussens aan boord voor degenen die willen ontspannen. Tijdens de zeiltocht worden diverse koude en warme hapjes geserveerd. Lunch of diner tijdens de tocht? Dat kan. Informeer naar de vele mogelijkheden.

Activiteiten zonder prijs: Dit groepsuitje is uitsluitend op aanvraag te boeken. Wilt u meer informatie, vul het contactformulier hiernaast in.

Minimaal aantal personen: 15.


INBEGREPEN
  • ontvangstdrankje
  • verrassingsvlaai
  • koude en warme hapjes

NIET INBEGREPEN
  • overige consumpties

Zodra je boeking definitief is, ontvang je van ons een uitgebreide omschrijving + planning van het door jou geboekte groepsuitje.

Alle groepsactiviteiten vinden plaats in en rond Medemblik. Want Medemblik heeft veel te bieden. Het verleden en heden komen er als nergens anders samen in de unieke bezienswaardigheden en musea. Hoe verdedigde Graaf Floris V van Holland het gebied tegen het gevaar van de Friezen vanaf de overkant van de Zuiderzee? En hoe werd voorkomen dat de Medemblikkers zouden verdrinken bij hoog water? Je ontdekt het in Kasteel Radboud en het Nederlands Stoommachinemuseum. En nieuwsgierig naar het ambacht van de imker en zijn bijen? Je komt het aan de weet in De Bijenstal! Ook kent Medemblik een unieke combinatie van water en natuur. Het landelijke gebied rond Medemblik- stad, biedt veel mogelijkheden om actief bezig te zijn. Zo kun je mooie tochten maken over de diverse landweggetjes of wandelen door de prachtige natuurgebieden. Ook de slootjes en meertjes bieden veel mogelijkheden. En is het na alle groepsactiviteiten tijd om gezamenlijk een hapje te eten? Ook dan zit je goed! Medemblik is rijk aan bijzondere culinaire pareltjes. Restaurants, grand-cafés en eetcafétjes die je -elk op hun eigen manier- doen watertanden. En dat in een sfeervolle entourage.
 Bel ons: 0227-608240
Please Contact Us for Price

Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

    WhatsApp Stuur ons een Whatsapp