Cart

ESCAPE GAME REIJNIERSZOON

losse groepsactiviteit 1,5 hour Beschikbaar vanaf: 31 May 2023
Hanoi, Vietnam Medemblik

ESCAPE GAME ReijniersZoon

Tijdens het spel bevind je je in het jaar 1709 en kijk je door de ogen van de dan 15 jarige Thomas de Noord. Ervaar het leven van de jongen in Medemblik tijdens de najaren van de Gouden Eeuw . Help hem bij zijn escape en ontdek niet alleen zijn vertrekplaats en -tijd, maar óók de mooiste plekjes van Medemblik. Een onvergetelijke groepservaring!

ReijniersZoon is een escape spel gebaseerd op het leven Thomas de Noord die op 10-01-1694 werd gedoopt in de Bonifaciuskerk te Medemblik. De getoonde archiefstukken zijn authentiek en de meeste feiten op waarheid berust.

Download de app, loop van punt naar punt en open zo de vragen. Kraak de code en help zo Thomas te ontsnappen.

Incl. Koffie/ thee bij ontvangst en drankje (frisdrank) met snack bij terugkomst.


INBEGREPEN
  • drankje naar keuze
  • snack

NIET INBEGREPEN
  • eventuele extra consumpties

Zodra je boeking definitief is, ontvang je van ons een uitgebreide omschrijving + planning van het door jou geboekte groepsuitje.

Alle groepsactiviteiten vinden plaats in en rond Medemblik. Want Medemblik heeft veel te bieden. Het verleden en heden komen er als nergens anders samen in de unieke bezienswaardigheden en musea. Hoe verdedigde Graaf Floris V van Holland het gebied tegen het gevaar van de Friezen vanaf de overkant van de Zuiderzee? En hoe werd voorkomen dat de Medemblikkers zouden verdrinken bij hoog water? Je ontdekt het in Kasteel Radboud en het Nederlands Stoommachinemuseum. En nieuwsgierig naar het ambacht van de imker en zijn bijen? Je komt het aan de weet in De Bijenstal! Ook kent Medemblik een unieke combinatie van water en natuur. Het landelijke gebied rond Medemblik- stad, biedt veel mogelijkheden om actief bezig te zijn. Zo kun je mooie tochten maken over de diverse landweggetjes of wandelen door de prachtige natuurgebieden. Ook de slootjes en meertjes bieden veel mogelijkheden. En is het na alle groepsactiviteiten tijd om gezamenlijk een hapje te eten? Ook dan zit je goed! Medemblik is rijk aan bijzondere culinaire pareltjes. Restaurants, grand-cafés en eetcafétjes die je -elk op hun eigen manier- doen watertanden. En dat in een sfeervolle entourage.

Schrijf uw ervaring

 Bel ons: 0227-608240
p.p. € 17,95 Vanaf € 17,95 /person

(Selecteer datum voordat u personen selecteert)

Out of stock

× € 17,95 = € 17,95

Exceed the maximum number of people for this tour. The number of seats available is 10

OF

Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

    WhatsApp Stuur ons een Whatsapp