PONTONRAFT BOUWEN teambuilding puur sang

losse groepsactiviteit 4 uur Beschikbaar vanaf: 2019-04-29
1671 Medemblik, Nederland Medemblik

PONTONRAFT BOUWEN teambuilding puur sang

Samenwerken en als team écht iets bouwen, dat is waar het bij deze activiteit om gaat.

​In WOII-trucks word je naar de  bouwlocatie gebracht. Na ontvangst met koffie en gebak ga je als groep aan de slag om de pontonraft op te bouwen waarbij samenwerking hét sleutelwoord is. Is de missie volbracht? Dan volgt een vaartocht op de door de groep gebouwde raft!

Tip: de activiteit kan worden afgesloten met een ‘Blauwe Hap’. Ook is het mogelijk om tijdens je tocht te genieten van een uitgebreide lunch. Het dragen van een zwemvest is verplicht.


INBEGREPEN
  • koffie en gebak
  • vervoer
  • lunchmogelijkheid

NIET INBEGREPEN
  • eventuele consumpties

Zodra je boeking definitief is, ontvang je van ons een uitgebreide omschrijving + planning van het door jou geboekte groepsuitje.

Alle groepsactiviteiten vinden plaats in en rond Medemblik. Want Medemblik heeft veel te bieden. Het verleden en heden komen er als nergens anders samen in de unieke bezienswaardigheden en musea. Hoe verdedigde Graaf Floris V van Holland het gebied tegen het gevaar van de Friezen vanaf de overkant van de Zuiderzee? En hoe werd voorkomen dat de Medemblikkers zouden verdrinken bij hoog water? Je ontdekt het in Kasteel Radboud en het Nederlands Stoommachinemuseum. En nieuwsgierig naar het ambacht van de imker en zijn bijen? Je komt het aan de weet in De Bijenstal!Ook kent Medemblik een unieke combinatie van water en natuur. Het landelijke gebied rond Medemblik- stad, biedt veel mogelijkheden om actief bezig te zijn. Zo kun je mooie tochten maken over de diverse landweggetjes of wandelen door de prachtige natuurgebieden. Ook de slootjes en meertjes bieden veel mogelijkheden. En is het na alle groepsactiviteiten tijd om gezamenlijk een hapje te eten? Ook dan zit je goed! Medemblik is rijk aan bijzondere culinaire pareltjes. Restaurants, grand-cafés en eetcafétjes die je -elk op hun eigen manier- doen watertanden. En dat in een sfeervolle entourage.

Schrijf uw ervaring

 Bel ons: 0227-608240
Please Contact Us for Price

Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

WhatsApp Stuur ons een Whatsapp