NATUURLIJK KANOËN door landelijk Medemblik

losse groepsactiviteit 2 uur Beschikbaar vanaf: 2019-04-29
1671 Medemblik, Nederland Medemblik

NATUURLIJK KANOËN door landelijk Medemblik

In de omgeving van Medemblik is zo’n 540 km. aan mooie vaar- en kanoroutes beschikbaar.

Zelf je ritme bepalen en actief genieten op het water: dát is kanoën. Vanaf het vertrekpunt vaar je direct de Grote en Kleine Vliet op, waarna je diverse richtingen op kunt.

Een kanotocht duurt ongeveer twee uur. Je kunt kiezen uit een één-, twee of driepersoonskano. Ook is het mogelijk om er de hele dag op uit te trekken en tijdens je tocht te genieten van een uitgebreide lunch. Het dragen van een zwemvest is verplicht.


INBEGREPEN
  • lunch

NIET INBEGREPEN
  • eventuele consumpties

Zodra je boeking definitief is, ontvang je van ons een uitgebreide omschrijving + planning van het door jou geboekte groepsuitje.

Alle groepsactiviteiten vinden plaats in en rond Medemblik. Want Medemblik heeft veel te bieden. Het verleden en heden komen er als nergens anders samen in de unieke bezienswaardigheden en musea. Hoe verdedigde Graaf Floris V van Holland het gebied tegen het gevaar van de Friezen vanaf de overkant van de Zuiderzee? En hoe werd voorkomen dat de Medemblikkers zouden verdrinken bij hoog water? Je ontdekt het in Kasteel Radboud en het Nederlands Stoommachinemuseum. En nieuwsgierig naar het ambacht van de imker en zijn bijen? Je komt het aan de weet in De Bijenstal!Ook kent Medemblik een unieke combinatie van water en natuur. Het landelijke gebied rond Medemblik- stad, biedt veel mogelijkheden om actief bezig te zijn. Zo kun je mooie tochten maken over de diverse landweggetjes of wandelen door de prachtige natuurgebieden. Ook de slootjes en meertjes bieden veel mogelijkheden. En is het na alle groepsactiviteiten tijd om gezamenlijk een hapje te eten? Ook dan zit je goed! Medemblik is rijk aan bijzondere culinaire pareltjes. Restaurants, grand-cafés en eetcafétjes die je -elk op hun eigen manier- doen watertanden. En dat in een sfeervolle entourage.

Schrijf uw ervaring

 Bel ons: 0227-608240
Please Contact Us for Price

Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

WhatsApp Stuur ons een Whatsapp