Cart

LOOPBANDSTEP

losse groepsactiviteit eien keuze Beschikbaar vanaf: 29 April 2019
1671 Medemblik, Nederland Medemblik

LOOPBANDSTEP

Ben je opzoek naar een ludiek en sportief vervoermiddel? Dan is de loopbandstep een aanrader voor jullie groepsuitje!

Dankzij de elektrische motor kun je op de step al lopend een snelheid van vijftien tot twintig km per uur bereiken. Hierbij is  de actieradius  zo’n 45 km Ideaal voor een leuk uitje met de familie, vereniging of het bedrijf!

Activiteiten met prijs: Dit groepsuitje is uitsluitend op aanvraag te boeken. Wilt u meer informatie? Vul dan het contactformulier hiernaast in. Ook kunt u een optie nemen.


 

AANVULLENDE VOORWAARDEN
 • Vanwege de grootte van het frame, is de loopbandstep geschikt voor kinderen vanaf 14 jaar.
 • De borg bedraagt € 250,- per groep.

Zodra je boeking definitief is, ontvang je van ons een uitgebreide omschrijving + planning van het door jou geboekte groepsuitje.

Alle groepsactiviteiten vinden plaats in en rond Medemblik. Want Medemblik heeft veel te bieden. Het verleden en heden komen er als nergens anders samen in de unieke bezienswaardigheden en musea. Hoe verdedigde Graaf Floris V van Holland het gebied tegen het gevaar van de Friezen vanaf de overkant van de Zuiderzee? En hoe werd voorkomen dat de Medemblikkers zouden verdrinken bij hoog water? Je ontdekt het in Kasteel Radboud en het Nederlands Stoommachinemuseum. En nieuwsgierig naar het ambacht van de imker en zijn bijen? Je komt het aan de weet in De Bijenstal! Ook kent Medemblik een unieke combinatie van water en natuur. Het landelijke gebied rond Medemblik- stad, biedt veel mogelijkheden om actief bezig te zijn. Zo kun je mooie tochten maken over de diverse landweggetjes of wandelen door de prachtige natuurgebieden. Ook de slootjes en meertjes bieden veel mogelijkheden. En is het na alle groepsactiviteiten tijd om gezamenlijk een hapje te eten? Ook dan zit je goed! Medemblik is rijk aan bijzondere culinaire pareltjes. Restaurants, grand-cafés en eetcafétjes die je -elk op hun eigen manier- doen watertanden. En dat in een sfeervolle entourage.

Schrijf uw ervaring

 Bel ons: 0227-608240
p.p. € 30,00 Vanaf € 30,00 /person

(Selecteer datum voordat u personen selecteert)

Out of stock

× € 30,00 = € 30,00

Exceed the maximum number of people for this tour. The number of seats available is 10

OF

Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

  soortgelijke groepsactiviteiten

  E-CHOPPER

   afhankelijk van programma

  TUINDERSSCHUIT

   afhankelijk van programma

  AUTHENTIEKE PAARDENTRAM

   afhankelijk van programma
  WhatsApp Stuur ons een Whatsapp