Cart

E-CHOPPER

losse groepsactiviteit afhankelijk van programma Beschikbaar vanaf: 29 April 2019
1671 Medemblik, Nederland Medemblik

E-CHOPPER

Helemaal van nu: de E-Chopper. De E-Chopper is een trendy elektrische snorscooter. Door zijn robuuste uiterlijk hét vervoersmiddel om als groep lekker mee te toeren door het West-Friese landschap!

Omdat de E-Chopper valt onder de categorie snorfietsen mag je erop rijden zónder helm. De scooter heeft een actieradius van ongeveer 55 kilometer per uur.

Activiteiten met prijs: Dit groepsuitje is uitsluitend op aanvraag te boeken. Wilt u meer informatie? Vul dan het contactformulier hiernaast in. Ook kunt u een optie nemen.


AANVULLENDE VOORWAARDEN
 • Het besturen van de E-Chopper is toegestaan voor jongeren vanaf 16 jaar.
 • Je moet een geldig rijbewijs hebben
 • De borg bedraagt € 250,- per groep.

Zodra je boeking definitief is, ontvang je van ons een uitgebreide omschrijving + planning van het door jou geboekte groepsuitje.

Alle groepsactiviteiten vinden plaats in en rond Medemblik. Want Medemblik heeft veel te bieden. Het verleden en heden komen er als nergens anders samen in de unieke bezienswaardigheden en musea. Hoe verdedigde Graaf Floris V van Holland het gebied tegen het gevaar van de Friezen vanaf de overkant van de Zuiderzee? En hoe werd voorkomen dat de Medemblikkers zouden verdrinken bij hoog water? Je ontdekt het in Kasteel Radboud en het Nederlands Stoommachinemuseum. En nieuwsgierig naar het ambacht van de imker en zijn bijen? Je komt het aan de weet in De Bijenstal! Ook kent Medemblik een unieke combinatie van water en natuur. Het landelijke gebied rond Medemblik- stad, biedt veel mogelijkheden om actief bezig te zijn. Zo kun je mooie tochten maken over de diverse landweggetjes of wandelen door de prachtige natuurgebieden. Ook de slootjes en meertjes bieden veel mogelijkheden. En is het na alle groepsactiviteiten tijd om gezamenlijk een hapje te eten? Ook dan zit je goed! Medemblik is rijk aan bijzondere culinaire pareltjes. Restaurants, grand-cafés en eetcafétjes die je -elk op hun eigen manier- doen watertanden. En dat in een sfeervolle entourage.

Schrijf uw ervaring

 Bel ons: 0227-608240
p.p. € 35,00 Vanaf € 35,00 /person

(Selecteer datum voordat u personen selecteert)

Out of stock

× € 35,00 = € 35,00

Exceed the maximum number of people for this tour. The number of seats available is 10

OF

Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

  soortgelijke groepsactiviteiten

  TUINDERSSCHUIT

   afhankelijk van programma

  AUTHENTIEKE PAARDENTRAM

   afhankelijk van programma

  LOOPBANDSTEP

   eien keuze
  WhatsApp Stuur ons een Whatsapp