FIETS

losse groepsactiviteit afhankelijk van programma Beschikbaar vanaf: 2019-04-29
1671 Medemblik, Nederland Medemblik

FIETS

Wie is er nou niet gek op fietsen? Of je nu op het platteland bent of in de stad, de fiets is altijd een handig vervoermiddel. Fietsen betekent lekker gezond bewegen in de buitenlucht!

In Medemblik en omgeving vind je een groot scala mooi aangelegde fietspaden en boerenlandweggetjes. Groepen tot honderd personen kunnen om die reden voor hun groepsuitje kiezen voor de fiets als vervoer. Heb je tijdens het fietsen wat ondersteuning nodig? Denk dan aan een elektrische fiets.

Voor de verhuur van (elektrische)fietsen selecteerde EventMedemblik  partners die service en kwaliteit hoog in het vaandel hebben staan. Partners die beschikken over fietsen van de betere merken en die zorgen dat het onderhoud ervan op orde is.

Naast (elektrische) dames- en herenfietsen is het mogelijk een kinderfiets, tandem of fietskar te huren. EventMedemblik vertelt je graag meer over de mogelijkheden.

Activiteiten zonder prijs: Dit groepsuitje is uitsluitend op aanvraag te boeken. Wilt u meer informatie, vul het contactformulier hiernaast in.


AANVULLENDE VOORWAARDEN
  • De borg bedraagt € 250,- per groep.

 

Zodra je boeking definitief is, ontvang je van ons een uitgebreide omschrijving + planning van het door jou geboekte groepsuitje.

Alle groepsactiviteiten vinden plaats in en rond Medemblik. Want Medemblik heeft veel te bieden. Het verleden en heden komen er als nergens anders samen in de unieke bezienswaardigheden en musea. Hoe verdedigde Graaf Floris V van Holland het gebied tegen het gevaar van de Friezen vanaf de overkant van de Zuiderzee? En hoe werd voorkomen dat de Medemblikkers zouden verdrinken bij hoog water? Je ontdekt het in Kasteel Radboud en het Nederlands Stoommachinemuseum. En nieuwsgierig naar het ambacht van de imker en zijn bijen? Je komt het aan de weet in De Bijenstal! Ook kent Medemblik een unieke combinatie van water en natuur. Het landelijke gebied rond Medemblik- stad, biedt veel mogelijkheden om actief bezig te zijn. Zo kun je mooie tochten maken over de diverse landweggetjes of wandelen door de prachtige natuurgebieden. Ook de slootjes en meertjes bieden veel mogelijkheden. En is het na alle groepsactiviteiten tijd om gezamenlijk een hapje te eten? Ook dan zit je goed! Medemblik is rijk aan bijzondere culinaire pareltjes. Restaurants, grand-cafés en eetcafétjes die je -elk op hun eigen manier- doen watertanden. En dat in een sfeervolle entourage.

Schrijf uw ervaring

 Bel ons: 0227-608240
Please Contact Us for Price

Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

    WhatsApp Stuur ons een Whatsapp