ERVAAR MEDEMBLIK tijdens WOII

losse groepsactiviteit 2.5 uur Beschikbaar vanaf: 2019-04-29
1671 Medemblik, Nederland Medemblik

Ga terug zo’n 80 jaar terug in de tijd en ruik, hoor, voel en ervaar Medemblik tijdens WOII. In het Educatie WOII Centrum kun je terecht voor een spannende speurtocht met actieve opdrachten, geheime ruimtes en uitdagende puzzel-elementen.

Je bezoek aan dit prachtig  educatieve centrum begint met een rondrit in authentieke legertrucks uit WOII. Na de rondrit staat er een drankje voor je klaar. Vervolgens ga je in groepen aan de slag en ontdek je al puzzelend en speurend het leven en de dilemma’s van de Medemblikker tijdens WOII .

Het programma is geschikt voor jong en oud. Ook is het mogelijk om uit te breiden met een peddeltocht in legerboten.

Activiteiten met prijs: Dit groepsuitje is uitsluitend op aanvraag te boeken. Wilt u meer informatie? Vul dan het contactformulier hiernaast in. Ook kunt u een optie nemen.


INBEGREPEN
  • drankje
  • rondrit in authentieke legertruck
  • speurtocht

NIET INBEGREPEN
  • eventuele consumpties

 

Zodra je boeking definitief is, ontvang je van ons een uitgebreide omschrijving + planning van het door jou geboekte groepsuitje.

Alle groepsactiviteiten vinden plaats in en rond Medemblik. Want Medemblik heeft veel te bieden. Het verleden en heden komen er als nergens anders samen in de unieke bezienswaardigheden en musea. Hoe verdedigde Graaf Floris V van Holland het gebied tegen het gevaar van de Friezen vanaf de overkant van de Zuiderzee? En hoe werd voorkomen dat de Medemblikkers zouden verdrinken bij hoog water? Je ontdekt het in Kasteel Radboud en het Nederlands Stoommachinemuseum. En nieuwsgierig naar het ambacht van de imker en zijn bijen? Je komt het aan de weet in De Bijenstal! Ook kent Medemblik een unieke combinatie van water en natuur. Het landelijke gebied rond Medemblik- stad, biedt veel mogelijkheden om actief bezig te zijn. Zo kun je mooie tochten maken over de diverse landweggetjes of wandelen door de prachtige natuurgebieden. Ook de slootjes en meertjes bieden veel mogelijkheden. En is het na alle groepsactiviteiten tijd om gezamenlijk een hapje te eten? Ook dan zit je goed! Medemblik is rijk aan bijzondere culinaire pareltjes. Restaurants, grand-cafés en eetcafétjes die je -elk op hun eigen manier- doen watertanden. En dat in een sfeervolle entourage.

Schrijf uw ervaring

 Bel ons: 0227-608240
p.p. € 14,50 Vanaf € 14,50 /person

(Selecteer datum voordat u personen selecteert)

Out of stock

× € 14,50 = € 14,50

Exceed the maximum number of people for this tour. The number of seats available is 10

OF

Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

    WhatsApp Stuur ons een Whatsapp