Cart

DE ZOETE ZEE strandpaviljoen

losse groepsactiviteit 1.5 uur Beschikbaar vanaf: 29 April 2019
1671 Medemblik, Nederland Medemblik

DE ZOETE ZEE strandpaviljoen

Luieren in de zon, turen over het water naar de vele zeilboten of zandkastelen bouwen. Bij strandpaviljoen ‘De Zoete Zee’ kan het allemaal. Een bijzondere beleving in een prachtige omgeving!

In ‘De Zoete Zee’ kun je genieten van heerlijke lunchgerechten, diverse plates en salades. Ook kun je er terecht voor koffie met gebak. De menukaart van het restaurant is met veel zorg samengesteld. Er wordt uitsluitend gewerkt met verse producten die met liefde worden bereid door de kok. De Zoete Zee heeft diverse lekkere en aantrekkelijk geprijsde menu’s samengesteld. Je vindt een uitgebreide omschrijving op de prijslijst.

Toch liever iets anders? Ook dat kunnen we regelen.

Activiteiten met prijs: Dit groepsuitje is uitsluitend op aanvraag te boeken. Wilt u meer informatie? Vul dan het contactformulier hiernaast in. Ook kunt u een optie nemen.


INBEGREPEN

 

  • Speelgoed voor op het strand

NIET INBEGREPEN

 

 

 

 

Zodra je boeking definitief is, ontvang je van ons een uitgebreide omschrijving + planning van het door jou geboekte groepsuitje.

Alle groepsactiviteiten vinden plaats in en rond Medemblik. Want Medemblik heeft veel te bieden. Het verleden en heden komen er als nergens anders samen in de unieke bezienswaardigheden en musea. Hoe verdedigde Graaf Floris V van Holland het gebied tegen het gevaar van de Friezen vanaf de overkant van de Zuiderzee? En hoe werd voorkomen dat de Medemblikkers zouden verdrinken bij hoog water? Je ontdekt het in Kasteel Radboud en het Nederlands Stoommachinemuseum. En nieuwsgierig naar het ambacht van de imker en zijn bijen? Je komt het aan de weet in De Bijenstal! Ook kent Medemblik een unieke combinatie van water en natuur. Het landelijke gebied rond Medemblik- stad, biedt veel mogelijkheden om actief bezig te zijn. Zo kun je mooie tochten maken over de diverse landweggetjes of wandelen door de prachtige natuurgebieden. Ook de slootjes en meertjes bieden veel mogelijkheden. En is het na alle groepsactiviteiten tijd om gezamenlijk een hapje te eten? Ook dan zit je goed! Medemblik is rijk aan bijzondere culinaire pareltjes. Restaurants, grand-cafés en eetcafétjes die je -elk op hun eigen manier- doen watertanden. En dat in een sfeervolle entourage.

Schrijf uw ervaring

 Bel ons: 0227-608240
p.p. € 7,50 Vanaf € 7,50 /person

(Selecteer datum voordat u personen selecteert)

Out of stock

× € 7,50 = € 7,50

Exceed the maximum number of people for this tour. The number of seats available is 10

OF

Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

    WhatsApp Stuur ons een Whatsapp