HET WAPEN VAN MEDEMBLIK hotel & restaurant

voorbeeld arrangement
1671 Medemblik, Nederland Medemblik

HET WAPEN VAN MEDEMBLIK hotel & restaurant

Het Wapen van Medemblik is een sfeervol hotel-restaurant in het centrum van Medemblik met 26 kamers en een ruim  restaurant. Variatie brengen in de gerechten is een vanzelfsprekendheid voor het  keukenteam. Zij verrassen je graag met een diversiteit aan heerlijke seizoensproducten.

Het restaurant is dé plek voor de wat grotere groep. Speciaal voor EventMedemblik stelde de keukenbrigade een smaakvol en aantrekkelijk geprijsd menu samen. Je vindt de beschrijving ervan in de prijslijst. Toch liever iets anders? Neem contact met ons op.

Zodra je boeking definitief is, ontvang je van ons een uitgebreide omschrijving + planning van het door jou geboekte groepsuitje.

Alle groepsactiviteiten vinden plaats in en rond Medemblik. Want Medemblik heeft veel te bieden. Het verleden en heden komen er als nergens anders samen in de unieke bezienswaardigheden en musea. Hoe verdedigde Graaf Floris V van Holland het gebied tegen het gevaar van de Friezen vanaf de overkant van de Zuiderzee? En hoe werd voorkomen dat de Medemblikkers zouden verdrinken bij hoog water? Je ontdekt het in Kasteel Radboud en het Nederlands Stoommachinemuseum. En nieuwsgierig naar het ambacht van de imker en zijn bijen? Je komt het aan de weet in De Bijenstal!Ook kent Medemblik een unieke combinatie van water en natuur. Het landelijke gebied rond Medemblik- stad, biedt veel mogelijkheden om actief bezig te zijn. Zo kun je mooie tochten maken over de diverse landweggetjes of wandelen door de prachtige natuurgebieden. Ook de slootjes en meertjes bieden veel mogelijkheden. En is het na alle groepsactiviteiten tijd om gezamenlijk een hapje te eten? Ook dan zit je goed! Medemblik is rijk aan bijzondere culinaire pareltjes. Restaurants, grand-cafés en eetcafétjes die je -elk op hun eigen manier- doen watertanden. En dat in een sfeervolle entourage.

Schrijf uw ervaring

 Bel ons: 0227-608240
Please Contact Us for Price

Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

soortgelijke groepsactiviteiten

WhatsApp Stuur ons een Whatsapp