Cart

DE GEHEIMEN VAN DE NATUUR

30% Korting
voorbeeld arrangement 6 uur Beschikbaar vanaf: 1 August 2017
1671 Medemblik, Nederland Medemblik

Ontvangst in eeuwenoude molen | Fietstocht  | Natuurwandeling met gids | Lunch | Midgetgolf, curling biljartgolf of Poolball

Actief genieten in de natuur: dát is waar het in dit arrangement om draait! Geniet tijdens de fietstocht van het prachtige Westfriese landschap  en ontdek al wandelend de geheimen van de rijke flora en fauna van natuurgebied Egboetswater.

Programma

Na een gastvrije ontvangst in de eeuwenoude meelmolen van Medemblik zet je met de fiets koers richting Andijk voor een bezoek aan de Koopmanspolder. Dit is een uniek natuurontwikkelingsproject én proeftuin voor het waterbeheer van de toekomst. Je vervolgt de tocht naar het Egboetswater in Hauwert. De gids die je opwacht, vertelt je tijdens een natuurwandeling álles over dit prachtige gebied. Hierbij staan ‘horen’, ‘zien’ en ‘voelen’ centraal.

Na deze bijzondere ontdekkingsreis wacht een uitgebreide lunch op het sfeervolle landgoed Robacher’s Watermolen. Als afsluiting van de dag fiets je richting Onderdijk. Hier staan een hapje en drankje klaar. Nog energie over na deze dag in de buitenlucht? Daag elkaar uit voor een spannende competitie midgetgolf, curling of Poolball!


INBEGREPEN
  • kannen water na afloop van wandeling
  • 1 consumptie bij ‘Wat Aars’ in Onderdijk

NIET INBEGREPEN
  • drankjes bij Robacher’s Watermolen

Zodra je boeking definitief is, ontvang je van ons een uitgebreide omschrijving + planning van het door jou geboekte groepsuitje.

Alle groepsactiviteiten vinden plaats in en rond Medemblik. Want Medemblik heeft veel te bieden. Het verleden en heden komen er als nergens anders samen in de unieke bezienswaardigheden en musea. Hoe verdedigde Graaf Floris V van Holland het gebied tegen het gevaar van de Friezen vanaf de overkant van de Zuiderzee? En hoe werd voorkomen dat de Medemblikkers zouden verdrinken bij hoog water? Je ontdekt het in Kasteel Radboud en het Nederlands Stoommachinemuseum. En nieuwsgierig naar het ambacht van de imker en zijn bijen? Je komt het aan de weet in De Bijenstal! Ook kent Medemblik een unieke combinatie van water en natuur. Het landelijke gebied rond Medemblik- stad, biedt veel mogelijkheden om actief bezig te zijn. Zo kun je mooie tochten maken over de diverse landweggetjes of wandelen door de prachtige natuurgebieden. Ook de slootjes en meertjes bieden veel mogelijkheden. En is het na alle groepsactiviteiten tijd om gezamenlijk een hapje te eten? Ook dan zit je goed! Medemblik is rijk aan bijzondere culinaire pareltjes. Restaurants, grand-cafés en eetcafétjes die je -elk op hun eigen manier- doen watertanden. En dat in een sfeervolle entourage.

Schrijf uw ervaring

 Bel ons: 0227-608240
Please Contact Us for Price

Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

    soortgelijke groepsactiviteiten

    WhatsApp Stuur ons een Whatsapp