WORKSHOP MEDEMBLIK DOOR DE LENS ‘fotograferen kun je leren’

losse groepsactiviteit 2,5 uur Beschikbaar vanaf: 2019-04-29
1671 Medemblik, Nederland Medemblik

WORKSHOP MEDEMBLIK DOOR DE LENS ‘fotograferen kun je leren’

Ontdek je creatieve ‘ik’ tijdens de workshop ‘Medemblik door de lens’. Tijdens deze fotografieactiviteit maak je kennis met de fijne kneepjes van het vak. Mét antwoord op vragen als ‘Hoe maak ik de mooiste selfies?’ en ‘Hoe voorkom ik overbelichting?’

Je kunt meteen met het geleerde aan de slag tijdens een ludieke stadwandeling door het historische centrum van Medemblik. Samen leg je je herinneringen aan jouw groepsuitje en de mooiste plekjes van Medemblik vast op beeld. Je krijgt feedback en tips van de fotograaf over de kwaliteit van de door jou gemaakte foto’s.

Aan de workshop kun je deelnemen met zowel je mobiele telefoon als een fotocamera. Als afsluiting van de workshop krijg je een hand-out waarin alle tips nog eens duidelijk voor je op een rijtje zijn gezet.

Activiteiten zonder prijs: Dit groepsuitje is uitsluitend op aanvraag te boeken. Wilt u meer informatie, vul het contactformulier hiernaast in.

 


INBEGREPEN
  • hand-out
  • 2 consumpties

NIET INBEGREPEN
  • fototoestel

Zodra je boeking definitief is, ontvang je van ons een uitgebreide omschrijving + planning van het door jou geboekte groepsuitje.

Alle groepsactiviteiten vinden plaats in en rond Medemblik. Want Medemblik heeft veel te bieden. Het verleden en heden komen er als nergens anders samen in de unieke bezienswaardigheden en musea. Hoe verdedigde Graaf Floris V van Holland het gebied tegen het gevaar van de Friezen vanaf de overkant van de Zuiderzee? En hoe werd voorkomen dat de Medemblikkers zouden verdrinken bij hoog water? Je ontdekt het in Kasteel Radboud en het Nederlands Stoommachinemuseum. En nieuwsgierig naar het ambacht van de imker en zijn bijen? Je komt het aan de weet in De Bijenstal! Ook kent Medemblik een unieke combinatie van water en natuur. Het landelijke gebied rond Medemblik- stad, biedt veel mogelijkheden om actief bezig te zijn. Zo kun je mooie tochten maken over de diverse landweggetjes of wandelen door de prachtige natuurgebieden. Ook de slootjes en meertjes bieden veel mogelijkheden. En is het na alle groepsactiviteiten tijd om gezamenlijk een hapje te eten? Ook dan zit je goed! Medemblik is rijk aan bijzondere culinaire pareltjes. Restaurants, grand-cafés en eetcafétjes die je -elk op hun eigen manier- doen watertanden. En dat in een sfeervolle entourage.
 Bel ons: 0227-608240
Please Contact Us for Price

Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

    WhatsApp Stuur ons een Whatsapp