ROBACHER’S WATERMOLEN Landgoed

losse groepsactiviteit 1.5 uur Beschikbaar vanaf: 2019-04-29
1671 Medemblik, Nederland Medemblik

ROBACHER’S WATERMOLEN Landgoed

Landgoed ‘Robacher’s Watermolen’ is een romantisch landgoed nabij natuurgebied ‘Egboetswater’. Het heeft een ruim restaurant met open keuken waar je met je groep uitstekend kunt lunchen of dineren. De grote openhaard en stijlvolle inrichting zorgen voor een unieke sfeer. Buiten is een prachtig terras waar het ‘s zomers goed vertoeven is. Ook voor de jongste gasten is er voldoende vermaak. Zo zijn er een speelhoek, trampoline en klimrek aanwezig.

Activiteiten zonder prijs: Dit groepsuitje is uitsluitend op aanvraag te boeken. Wilt u meer informatie, vul het contactformulier hiernaast in.


INBEGREPEN

 


NIET INBEGREPEN

Zodra je boeking definitief is, ontvang je van ons een uitgebreide omschrijving + planning van het door jou geboekte groepsuitje.

Alle groepsactiviteiten vinden plaats in en rond Medemblik. Want Medemblik heeft veel te bieden. Het verleden en heden komen er als nergens anders samen in de unieke bezienswaardigheden en musea. Hoe verdedigde Graaf Floris V van Holland het gebied tegen het gevaar van de Friezen vanaf de overkant van de Zuiderzee? En hoe werd voorkomen dat de Medemblikkers zouden verdrinken bij hoog water? Je ontdekt het in Kasteel Radboud en het Nederlands Stoommachinemuseum. En nieuwsgierig naar het ambacht van de imker en zijn bijen? Je komt het aan de weet in De Bijenstal! Ook kent Medemblik een unieke combinatie van water en natuur. Het landelijke gebied rond Medemblik- stad, biedt veel mogelijkheden om actief bezig te zijn. Zo kun je mooie tochten maken over de diverse landweggetjes of wandelen door de prachtige natuurgebieden. Ook de slootjes en meertjes bieden veel mogelijkheden. En is het na alle groepsactiviteiten tijd om gezamenlijk een hapje te eten? Ook dan zit je goed! Medemblik is rijk aan bijzondere culinaire pareltjes. Restaurants, grand-cafés en eetcafétjes die je -elk op hun eigen manier- doen watertanden. En dat in een sfeervolle entourage.

Schrijf uw ervaring

 Bel ons: 0227-608240
Please Contact Us for Price

Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

    WhatsApp Stuur ons een Whatsapp