Familie-, Vrienden- en Clubuitjes

Medemblik en omstreken barst van de aantrekkelijke en geschikte attracties voor groepsuitjes! Of het nu gaat om een familiereünie, vrijgezellenfeest of clubuitje, voor iedere groep is een verrassend arrangement. Een dag met creatieve activiteiten voor jong en oud? Of een uitje met je vrienden vol lol en gezelligheid? EventMedemblik regelt het voor je!

Laat je inspireren door de diverse inspiratie-arrangementen. Ook is het mogelijk om naar wens zelf een groepsuitje samen te stellen. Op de site vind je meer dan 50 groepsactiviteiten. Deze activiteiten vormen de bouwstenen voor jouw favoriete uitje waarmee je eindeloos kunt combineren. Ook is het mogelijk om het programma van één van de inspiratie-arrangementen als basis van jouw uitje te nemen. Een activiteit toevoegen of juist weg laten? Dat is geen enkel probleem. Laat het ons weten en wij zorgen ervoor dat jouw uitje een ervaring wordt waar jullie nog lang van nagenieten!

ONS VERHAAL

Wij van EventMedemblik zijn trots. We zijn trots op ‘onze’ stad en haar omgeving. Want Medemblik is namelijk rijk aan cultuur, rijk aan water, rijk aan natuur, rijk aan ondernemerschap én rijk aan aantrekkelijke activiteiten voor groeps-uitjes.

Omdat we dit alles graag willen delen, nodigen we je uit je te laten verrassen door de groepsactiviteiten in deze gids. ‘Bouwstenen’ die we met zorg selecteerden en die stuk voor stuk garant staan voor een bijzondere groepservaring.

ONZE PASSIE

Samen met onze partners, maken we jouw groepsuitje een unieke ervaring waar jullie nog lang van nagenieten. Dát is onze passie. Maak een keuze uit de bouwstenen en combineer ze tot jouw favoriete arrangement. Wij regelen de rest!

Met gastvrije groet,

 

het team van EventMedemblik

t.: 0227 60 82 40

e.: info@eventmedemblik.nl

p.s. En wil je je uitje uitbreiden met één of meerdere overnachtingen? Die kun je rechtstreeks boeken bij de volgende locaties:

Vraag een offerte aan voor jouw uitje op maat

    WhatsApp Stuur ons een Whatsapp